Pochettino afwezig bij PSG na positieve coronatest

15 januari 2021, 20:14

Paris Saint-Germain moet het zaterdagavond op bezoek bij Angers SCO stellen zonder hoofdtrainer Mauricio Pochettino. De 48-jarige oefenmeester is positief getest op het coronavirus en moet de wedstrijd noodgedwongen vanuit huis volgen. De Parijzenaars laten via de clubkanalen weten dat de Argentijn in quarantaine gaat.

Pochettino is pas net begonnen aan zijn avontuur bij PSG, dat eerder dit seizoen afscheid nam van Thomas Tuchel. Begin dit kalenderjaar tekende zijn opvolger een contract tot medio 2022. Woensdag pakte Pochettino direct zijn eerste prijs met de topclub, die in de strijd om de Trophée des Champions met 2-1 afrekende met Olympique Marseille. In de competitie gaat het echter nog niet zoals de titelhouder graag zou willen.

De grootmacht uit Parijs is na negentien competitiewedstrijden namelijk terug te vinden op de tweede plek. Het verschil met koploper Olympique Lyon bedraagt overigens slechts een puntje. Nummer drie Lille OSC heeft net als PSG 39 punten verzameld en ligt ook nog op de loer. Zonder Pochettino gaat het sterrenensemble dus op bezoek bij Angers, de huidige nummer zeven van de Ligue 1. De assistenten van de hoofdcoach zitten op de bank in het Stade Raymond-Kopa.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen