Haller hoopt dat Huntelaar blijft: "Hij is zo belangrijk"

Haller hoopt dat Huntelaar blijft: "Hij is zo belangrijk"

15 januari 2021 – Bij zijn eerste wedstrijd in de basis van Ajax kwam Sébastien Haller donderdag meteen tot scoren. Tegen FC Twente (1-3) opende de Ivoriaans international de score met een rake kopbal. Toch was het niet Haller, maar Klaas-Jan Huntelaar die matchwinner werd. Haller hoopt dat Huntelaar in Amsterdam blijft.Al snel kopte Haller raak na een voorzet van Antony. "Het is een goed gevoel, want ik ben een spits en ik moet scoren en belangrijk zijn voor de ploeg. Vandaag had ik er misschien meer kunnen scoren, maar natuurlijk ben ik er blij mee. Ik voel me goed. De spelers en de staf hebben ervoor gezorgd dat ik me meteen thuisvoel. Het is goed en comfortabel om hier te zijn. Zeker met deze zege, is het goed", zei hij tegen ESPN.

De recordaankop had de voorzet van Antony al verwacht, omdat het duo voor de wedstrijd nog zaken had doorgenomen. "Voor de wedstrijd hebben we daarover gesproken. Het is belangrijk om met je teamgenoten door te nemen welke loopacties je maakt. Ik weet dat Antony deze ballen kan geven, dus ik kon er gewoon op wachten", zei Haller.

De aanwinst zag zijn collega-spits Huntelaar met twee late goals de show stelen. "We zijn gelukkig dat hij bij deze club speelt. Iedereen weet wat hij kan en hoeveel ervaring hij heeft. Daarom is hij ook zo belangrijk in de kleedkamer. Ik ga proberen hem hier te houden", knipoogde de spits.

Lees ook: Huntelaar neigt naar Schalke: "Zou iets meer op gevoel zijn"

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021

  3. woensdag 3 maart 2021