Geen gifbeker, maar emmer voor Willem II: "Heel zuur"

15 januari 2021, 08:07   Bijgewerkt: 15 januari 2021, 08:34

Het lukt Willem II maar niet om een wedstrijd te winnen in de Eredivisie. De Tilburgers hadden tegen FC Groningen lange tijd zicht op een resultaat, maar verloren toch met 2-3. Volgens trainer Adrie Koster is er sprake van een overtreffende trap van een gifbeker.

"Ik denk dat het een emmer is. De wet van Murphy schijnt hier van toespassing te zijn", sprak de trainer bij het Brabants Dagblad. Twee doelpunten van Willem II werden afgekeurd en omdat Groningen laat twee keer scoorde, ging het weer helemaal mis. "Ik kan mijn spelers weinig verwijten. We hebben twee doelpunten gemaakt, er worden er nog twee afgekeurd wegens buitenspel", stelt Koster.  "Maar we maken wel een paar cruciale fouten.  Het is wel heel zuur allemaal. Ook weer in blessuretijd..."

Willem II staat voorlaatste, met slechts negen punten uit zestien duels. Van de laatste zeven duels werd er niet één gewonnen. Zondag tegen RKC Waalwijk zal de druk er dan ook vol op zitten. "Je probeert elke keer de positieve punten eruit te halen. En er zitten genoeg positieve aspecten in het spel. Verdomme jongens, het moet toch een keertje draaien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen