Joey Veerman goudeerlijk: "Het lijkt helemaal nergens op bij ons"

Joey Veerman goudeerlijk: "Het lijkt helemaal nergens op bij ons"

14 januari 2021 – Joey Veerman is op z'n zachtst gezegd tevreden met de huidige ontwikkelingen bij sc Heerenveen. De middenvelder baalde stevig na de remise tegen RKC Waalwijk. "Het lijkt helemaal nergens op bij ons momenteel", bromde de absolute sterkhouder van de Friezen.In de voorbereiding had Veerman ook al eens het hart op zijn tong na de pijnlijke 5-1 nederlaag tegen De Graafschap, maar ook ditmaal was hij niet lief voor zijn ploeg. "Dit is heel erg frustrerend. Ik weet niet wat er allemaal gebeurd is met ons vandaag", baalde Veerman tegenover ESPN. "We hebben het er de hele week over, maar het gaat gewoon niet beter."

Volgens Veerman heeft het te maken met de manier waarop sc Heerenveen speelt. "We spelen te veel achteruit, het is veel te statisch bij ons. We worden negentig minuten weggetikt door RKC Waalwijk, dat is best pijnlijk", erkende Veerman, die al serieus naar onderen kijkt op de ranglijst. "Zolang we niet winnen, wordt het erger. De nummer vijftien staat al op vijftien punten. Als we zo blijven spelen, gaan we weinig punten pakken."

Aanvoerder Veerman: terug naar de tekentafel
Aanvaller en aanvoerder Henk Veerman had tegenover Omrop Fryslân eveneens maar weinig hoopgevende teksten. "Op dit moment zitten we even in een hele vervelende situatie waar we kennelijk niet uitkomen", bleef de captain wel enigszins binnen de beperken. "Wij moeten heel snel op de tekentafel een creatief plan verzinnen om hier zo snel mogelijk uit te komen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 8 maart 2021

  2. zondag 7 maart 2021