'Willem II huurt FC Twente-middenvelder Selahi (21)'

14 januari 2021, 19:15

Willem II gaat zich voor de rest van dit seizoen versterken met middenvelder Lindon Selahi (21). De Belgische voetballer komt dit seizoen onder Ron Jans amper aan de bak bij FC Twente en moet Adrie Koster meer opties geven in Tilburg. Het gaat vermoedelijk om een verhuurperiode van een half jaar.

Dat bevestigt technisch directeur Jan Streuer tegenover TC/Tubantia. Een verhuur lijkt opvallend, omdat Selahi over aan aflopend contract bezit, maar FC Twente heeft een cluboptie voor één seizoen. Mocht de Belg zich in de kijker spelen in Tilburg, zouden de Tukkers zijn optie kunnen lichten en hem alsnog voor een transfersom van de hand kunnen doen.

Selahi had vorig seizoen met 25 optredens in de Eerste Divisie een groter aandeel bij FC Twente en was hij zelfs basisspeler tot de coronastop. In die wedstrijden scoorde de oud-speler van Standard Luik tweemaal en gaf ook nog één assist, maar dit seizoen staat de teller in de Nederlandse competitie slechts op 59 minuten. Willem II hoopt het middenveld een impuls te geven met de viervoudig international van Albanië.

Voor FC Twente wordt Selahi zeker niet de eerste vertrekker: eerder lieten huurlingen Lazaros Lamprou (PAOK Saloniki), Halil Dervisoglu (Brentford FC) en Alexander Jeremejeff (Dynamo Dresden) Enschede achter zich. Issah Abass was vooralsnog de enige winteraanwinst van Streuer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen