'UEFA houdt rekening met EK zonder of amper publiek'

14 januari 2021, 16:48

De UEFA is op de achtergrond bezig om een EK voor te bereiden met minder of zelfs helemaal geen publiek. Door een wijziging in de voorwaarden voor de kopers, komt dat bericht donderdag naar buiten. In maart moet er zelfs al een knoop worden doorgehakt over de invulling van het toernooi.

Dat gerucht sijpelt door via het ANP. Dat komt naar buiten omdat de voorwaarden van de UEFA met betrekking tot de tickets aangepast zijn. Daarin staat nu dat de tickethouders hun aankoopbedrag terugkijken in het geval een wedstrijd zonder publiek wordt gespeeld of met minder toeschouwers op de tribunes. Dat stond eerst (uiteraard) niet in de voorwaarden, omdat de verkoop gestart werd voor de uitbraak van corona.

Het toernooi wordt gespeeld in twaalf verschillende landen. Glasgow, Kopenhagen, Boekarest, Bilbao, Bakoe, München, Sint-Petersburg, Londen, Boedapest, Dublin, Rome en uiteraard Amsterdam zijn de speelsteden. In de Johan Cruijff ArenA speelt de ploeg van Frank de Boer in elk geval de drie groepswedstrijden. Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië zijn de opponenten van Oranje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen