Eintracht haalt Real-miskoop Jovic terug als opvolger Dost

14 januari 2021, 15:28

Luka Jovic keert op huurbasis terug bij Eintracht Frankfurt. De 23-jarige Servische spits wordt tot het einde van het seizoen geleend van Real Madrid. Op bekend terrein hoopt Jovic op betere tijden. De komende maanden moet hij de naar Club Brugge vertrokken Bas Dost doen vergeten.

Jovic maakte anderhalf jaar geleden voor circa zestig miljoen euro de overstap van Eintracht Frankfurt naar Real Madrid, maar heeft de hoge verwachtingen nimmer kunnen waarmaken. In 32 wedstrijden, voornamelijk invalbeurten, kwam de Servische spits tot slechts twee doelpunten. Trainer Zinédine Zidane maakte in november voor het laatst gebruik van Jovic.

Een ervaring rijker en een illusie armer keert Jovic (tijdelijk) terug op het oude nest. In Duitse dienst was hij in twee seizoenen tijd goed voor 36 doelpunten. Met zijn komst maakt Eintracht Frankfurt meteen een einde aan de speculaties rond Joshua Zirkzee en Sam Lammers. De Nederlandse aanvallers van respectievelijk Bayern München en Atalanta werden gelinkt aan een overgang naar de nummer negen van de Bundesliga.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen