Neymar ruziet met oude bekende: 'Ik heb je beroemd gemaakt'

Neymar ruziet met oude bekende: 'Ik heb je beroemd gemaakt'

14 januari 2021 – Neymar heeft een enerverende nacht achter de rug. Enkele uren nadat hij met Paris Saint-Germain beslag legde op de Franse Supercup mengde hij zich in het feestgedruis van zijn oude club Santos, dat zich na een 3-0 zege tegen Boca Juniors plaatste voor de finale van de Copa Libertadores. Ondertussen ruziede de Braziliaan op Twitter met oude bekende Álvaro González.Neymar en González stonden woensdagavond voor het eerst weer samen op een veld nadat zij het op 13 september met elkaar aan de stok kregen. De Braziliaanse superster kreeg destijds een rode kaart omdat hij de speler van Olympique Marseille een tik tegen het hoofd gaf. Neymar zei later racistisch bejegend te zijn door González. Overtuigend bewijs werd niet gevonden.

PSG legde woensdag ten koste van Olympique Marseille beslag op de Supercup en Neymar kon het niet laten om op Twitter een sneer uit te delen aan González. 'Koning, hè Álvaro', stuurde hij de wereld in. Het antwoord van de Spanjaard liet niet lang op zich wachten. 'Mijn ouders hebben me geleerd om altijd het vuilnis buiten te zetten.' Daarbij plaatste González een screenshot waarop te zien is dat hij het hoofd van Neymar vasthoudt.

Daar bleef het niet bij. 'Jij bent vergeten hoe je prijzen wint', reageerde Neymar. González diende hem van repliek door een foto van Pelé te twitteren en te zeggen dat Neymar altijd in zijn schaduw zal staan. 'En jij in die van mij. Ik heb je beroemd gemaakt. Geen dank', had Neymar om 4.49 uur het laatste woord.gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 26 februari 2021

  2. donderdag 25 februari 2021