Spoorboekje: KKD-duels, Derby di Roma, Bosz en Porto - Benfica

Spoorboekje: KKD-duels, Derby di Roma, Bosz en Porto - Benfica

15 januari 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 15 januari.
Wedstrijden

Roda JC - De Graafschap (18.45 uur)
De Graafschap zet vanavond de inhaalrace voort met een uitwedstrijd tegen Roda JC. De Superboeren willen dolgraag terugkeren in de Eredivisie en moeten daarvoor bij de eerste twee. Met Almere City FC en SC Cambuur als concurrenten is dat zo makkelijk nog niet. De achterstand op de felbegeerde tweede plaats bedraagt zes punten. Koploper Cambuur heeft acht punten meer.

Union Berlin - Bayer Leverkusen (20.30 uur)
Na twee nederlagen en een gelijkspel kan Bayer Leverkusen wel weer een overwinning gebruiken in de Bundesliga. Het team van Peter Bosz is gezakt naar de derde plaats, maar hijgt in de nek van nummer twee RB Leipzig en heeft koploper Bayern München nog in het vizier. In Union Berlin treft Leverkusen dé verrassing van het Bundesliga-seizoen. De club uit Berlijn staat knap vijfde.

Lazio - AS Roma (20.45 uur)
De Derby di Roma, de Derby Capitolino, de Derby del Cupolone of de Derby della Capitale: de burenruzie tussen Lazio Roma en AS Roma heeft vele namen. Behalve de punten staan vanavond ook veel prestige op het spel. Lazio was vorig seizoen een van de belangrijkste uitdagers van Juventus in de strijd om de landstitel, maar staat er met een achtste plaats minder goed voor dan een jaar geleden. Het AS Roma van Rick Karsdorp staat knap derde.

Voetbal op tv

18.45 uur: KKD Highlights, ESPN - schakelprogramma Eerste Divisie
18.45 uur: Roda JC - De Graafschap, ESPN 2 - live verslag van het Eerste Divisie-duel?
18.45 uur: FC Dordrecht - FC Volendam, ESPN 3 - live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: Union Berlin - Bayer Leverkusen, ESPN 4 - live verslag van het Bundesliga-duel
20.45 uur: Lazio - AS Roma, Ziggo Voetbal - live verslag van het Serie A-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica - voetbaltalkshow
21.00 uur: KKD Highlights, ESPN - schakelprogramma Eerste Divisie
22.00 uur: FC Porto - Benfica, Ziggo Extra - live verslag van het Primeira Liga-duel

Meer nieuws

  1. maandag 8 maart 2021

  2. zondag 7 maart 2021