Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ verhuurt Druijf aan KV Mechelen met optie tot koop

AZ verhuurt Druijf aan KV Mechelen met optie tot koop

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 januari 2021 – Ferdy Druijf maakt het seizoen af bij KV Mechelen. AZ bevestigt donderdagochtend via de officiële kanalen dat 22-jarige spits tot de zomer wordt uitgeleend aan de Belgische club. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Zo komt er voor Druijf een (voorlopig) einde aan een periode van ruim acht jaar bij AZ. In 2018 debuteerde de spits in het eerste elftal, waarna nog eens 39 officiële optredens volgden. Door een gebrek aan speeltijd vertrekt hij nu uit Alkmaar. Dit seizoen was hij achter Myron Boadu en Albert Gudmundsson de derde spits.

"Ik wil weer spelen. Tot nu toe bleef het in Alkmaar bij invalbeurten. Ik kreeg al een rondleiding en wat info over de manier van spelen van Mechelen. Ik wist dat ik hier moest zijn", vertelt Druijf op de website van zijn nieuwe werkgever. Bij KV Mechelen wordt hij ploeggenoot van landgenoten Lucas Bijker en Sandy Walsh.

Bij KV Mechelen zijn ze in hun nopjes met de komst van Druijf, die zes keer scoorde in de hoofdmacht van AZ. In de Eerste Divisie kwam hij namens Jong AZ en NEC tot 41 doelpunten in 69 wedstrijden. "Ferdy is een afwerker pur sang die leeft om doelpunten te maken. Zijn mentaliteit en werklust past perfect bij onze club. Daarnaast toonde Ferdy ook meteen een enorme wil om naar KV Mechelen te komen", aldus sportief directeur Tom Caluwé. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd