Bayern kan treble niet meer prolongeren: "Ik ben in shock"

14 januari 2021, 09:22

Met het schaamrood op de kaken stapten de spelers van Bayern München van het veld na de bekernederlaag tegen Holstein Kiel. Na strafschoppen werd de Duitse grootmacht woensdagavond uit de DFB-Pokal gekegeld door de bescheiden tweedeklasser. Daardoor staat vast dat Bayern München dit seizoen de treble niet zal prolongeren.

Bayern München kwam op bezoek bij Holstein Kiel tot twee keer toe op voorsprong, maar tweemaal kwam de thuisploeg langszij. In de penaltyserie schoot iedereen raak, behalve Marc Roca. "Dat kan gebeuren in een strafschoppenreeks, ik neem Roca helemaal niets kwalijk", zei Flick, die zijn teleurstelling niet kon verbergen. "Natuurlijk ben ik in shock."

Lees ookBlamage Bayern München: bekeruitschakeling in Kiel

Volgens Thomas Müller stond Vrouwe Fortuna niet aan de zijde van Bayern München. "Het gevoel was goed in de eerste helft en we speelden aardig, kregen goede kansen, combineerden prima en hadden meer balbezit. Kiel gaf alles was ze in huis hadden. Uiteindelijk maakten we fouten en als het op de details aankwam toonde Kiel zich zeer klinisch, net als in de shout-out."

Bij Holstein Kiel kon men zijn geluk niet op na de bekerstunt. "Dit is een buitengewoon moment voor ons We zullen ons dit nog heel lang herinneren", zei trainer Ole Werner.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen