Van Ginkel maakt na 983 dagen rentree: "Dat is mooi"

13 januari 2021, 21:54

Het hoogtepunt vanuit PSV-oogpunt tegen AZ was de rentree van Marco van Ginkel. De 28-jarige middenvelder worstelde 2,5 jaar met blessureleed en vreesde dat het niet meer goed zou komen, maar heeft tegen AZ na 983 dagen zijn rentree gemaakt. Dat deed hem goed.

In de slotfase van het duel met AZ kwam Van Ginkel bij PSV in het veld. "Persoonlijk is het wel een hoogtepuntje. Ik heb er hard voor gewerkt en het heeft lang geduurd, dus dat ik terug ben is wel een beloning. Tegen Ajax zat ik er voor het eerst weer bij en dan merk je die sfeer weer een beetje. Dan proef je weer wat van die beleving. Vandaag merk je dat er door de 1-2 achterstand wat moest gebeuren en dus kreeg ik minuten, dat is mooi", zegt hij tegen ESPN.

Of het een emotioneel moment was voor Van Ginkel? "Zeker. Thuis ga ik even relativeren wat er allemaal is gebeurd. Er is een hoop gebeurd en dit is echt een beloning, dus ik ben er wel trots op. Ik heb veel emotionele en mentale dingen meegemaakt. Uiteindelijk sta ik hier weer en dan is een felicitatie zeker een bijpassend iets. Het vuurtje is altijd blijven branden en dat was ook nodig, want anders had ik het niet gered."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen