Dumfries hard voor verliezend PSV: "Dit was PSV-onwaardig"

13 januari 2021, 21:31

Zo goed als PSV zondag in de eerste helft tegen Ajax voor de dag kwam, zo matig was het vanavond (woensdag) tegen AZ. Door een teleurstellend optreden ging de ploeg van Roger Schmidt met 1-3 de bietenbrug op. Denzel Dumfries spreekt van een terechte nederlaag.

In zijn interview met ESPN sprak de captain klare taal over PSV. "Het was echt een slechte wedstrijd van onze kant. Het was een verdiende nederlaag uiteindelijk. We mogen het onszelf verwijten. We hebben te weinig energie in de wedstrijd gebracht, te weinig duels en teveel tweede ballen verloren. Dan roep je het over jezelf af. Vermoeidheid speelt ook wel een tikkeltje mee, maar iedereen heeft een zwaar programma. We begonnen niet goed en waren niet scherp. Niet met volle overgave en dan heeft AZ genoeg kwaliteiten om dat af te straffen", weet Dumfries.

In de tweede helft kwam PSV nog wel terug tot 1-2, maar meer zat er niet in. Calvin Stengs zorgde bovendien zelfs nog voor de 1-3. "Als je zo weinig energie erin legt, dan roep je het echt over jezelf af. Als je ons ziet spelen als in de eerste helft, dan is dat PSV-onwaardig. Dat mag ons niet overkomen. We moeten nu onze rug rechten, want zaterdag staat de volgende wedstrijd op het programma."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen