Letsch hoopt op Bazoer bij Oranje: "Hij heeft het verdiend"

13 januari 2021, 20:17

Thomas Letsch zou het mooi vinden als Riechedly Bazoer terugkeert in het Nederlands elftal. De verdedigende middenvelder is dit seizoen een openbaring bij Vitesse, tot grote tevredenheid van zijn trainer Letsch. Hij gunt hem de rentree in Oranje.

De Duitse coach is zeer te spreken over de inbreng van Bazoer. "Als je kijkt naar dit seizoen heeft hij dat naar mijn mening verdiend. Als een speler goed speelt voor twee tot drie wedstrijden, dan is dat niet genoeg. Maar Bazoer speelt nu elke keer op hoog niveau", zegt Letsch tegen Veronica Inside. "Daarnaast kan iedereen ook zien dat hij echt een teamplayer is, daarom verdient hij naar mijn mening ook een plek in Oranje. Het is natuurlijk niet aan mij om suggesties te geven aan de bondscoach, maar ik zou heel blij voor hem zijn als hij die kans krijgt."

Bazoer debuteerde in 2015 in Oranje en speelde in totaal zes interlands. In maart maakt Frank de Boer wederom zijn selectie bekend voor de WK-kwalificatieduels met Turkije, Letland en Gibraltar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen