Den Bosch verlengt aflopend contract van Van der Ven niet

13 januari 2021, 19:13

Er komt komende zomer een einde aan het dienstverband van Erik van der Ven bij FC Den Bosch. De club uit de Eerste Divisie heeft aangekondigd dat het contract van de hoofdtrainer niet wordt verlengd.

Van der Ven staat sinds april 2019 voor de groep bij Den Bosch en was destijds de opvolger van Wil Boessen. Eerder werd al duidelijk dat het contract van assistent-trainer Paul Beekmans niet wordt verlengd en dat geldt nu dus ook voor Van der Ven. Gezien de sportieve prestaties kan dat geen verrassing worden genoemd. Met slechts elf punten staat Den Bosch samen met FC Dordrecht onderaan.

Manager Voetbalzaken Jan Gösgens ziet het desondanks als een lastige beslissing. "Persoonlijk vind ik het heel jammer dat Erik aan het einde van het seizoen bij FC Den Bosch vertrekt. Voor de buitenwereld lijkt het, door de stand op de ranglijst, wellicht niet onlogisch dat we nu bekend maken dat de wegen gaan scheiden. Maar daarmee zouden wij Erik tekort doen. Erik is bij uitstek iemand die in staat is om individuele, jonge spelers verder te helpen in hun ontwikkeling. Zijn manier van werken is professioneel. Daarmee heeft hij FC Den Bosch een positieve injectie gegeven. Daarnaast hebben we de afgelopen periode ook geconstateerd dat we anders denken over verschillende zaken. En dat heeft ons doen besluiten het contract niet te verlengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen