Fortuna Sittard
0 – 1
Ajax

Drommel denkt aan stap: "Ik hoef niet per se naar Ajax"

Drommel denkt aan stap: "Ik hoef niet per se naar Ajax"

13 januari 2021 – Het is geen geheim dat Joël Drommel na dit seizoen bij FC Twente graag een stap omhoog wil maken. De doelman is bezig aan een goed voetbaljaar en voegde zich al bij de selectie van het Nederlands elftal. Hij hoopt een transfer te maken, en richt zich niet alleen op Ajax.Met die club werd hij onlangs wel in verband gebracht als mogelijke opvolger van Andre Onana. Met het oog op het duel van morgen met Ajax, werd Drommel bij ESPN weer aan de Amsterdammers gekoppeld. "Ik hoef niet per se naar Ajax, dat maak jij ervan", reageert de keeper. "Het is een goede club, maar ik sluit andere clubs zeker niet uit. Ik laat het allemaal op me afkomen en zie na het seizoen wel wat er gaat gebeuren. Ik focus me op FC Twente."

Hij weet wel dat zijn naam vaker in verband is gebracht met Ajax. "Ik kwam net van het Nederlands elftal en speelde een paar prima wedstrijden, dan kom je zelf veel in de media. Maar daar ga ik goed mee om", zegt Drommel, die zich ook niet wil vergelijken met Onana. "Hij doet het fantastisch, maar ik ben Joël. En ik kan zeker nog progressie maken."

Wat Drommel niet onder stoelen of banken wil steken, is dat hij hoopt op een zomerse transfer. "De club weet dat ik graag een stap wil maken. Ik heb de ambitie om op een hoger niveau te gaan spelen, daar kan ik me alleen maar verder ontwikkelen", zegt de keeper, die met Twente dit seizoen met 1-2 van Ajax won.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 24 januari 2021

  2. zaterdag 23 januari 2021