Brama-loos Twente tegen Ajax: "Gewoon erin vliegen"

13 januari 2021, 14:44

FC Twente hoopt donderdagavond voor de tweede keer dit seizoen te winnen van Ajax. Nadat de Enschedeërs eerder dit seizoen met 1-2 zegevierden in Amsterdam, wacht nu de return in de Grolsch Veste. Dat zal het in ieder geval zonder aanvoerder Wout Brama moeten doen. De middenvelder kampt met een spierblessure en is nog niet fit genoeg om aan te treden. 

Trainer Ron Jans verwacht een agressief Ajax. "Ajax zal zich willen revancheren, maar ik denk dat ze ook respect voor ons hebben gekregen", zegt hij op de clubwebsite van FC Twente. "Niet alleen door dat duel, maar ook door andere wedstrijden die we gespeeld hebben. Ajax speelde die wedstrijd tegen ons onder hun niveau, terwijl wij het heel goed deden. Zoals we die wedstrijd in de tweede helft speelden, dat zouden we ook graag morgen zien. Wij moeten van onze eigen principes uit gaan en heel veel energie brengen."

Volgens Jans moet FC Twente, waar Issah Abass nog altijd wacht op zijn werkvergunning, met de borst vooruit het veld opstappen. "Ajax is een van de topteams in Nederland, wanneer je als voetballer daartegen speelt ben je hartstikke gemotiveerd en gedreven. Wij hoeven geen enkele angst te hebben, we hoeven niet naar beneden te kijken. We willen dit vasthouden. Zonder angst er gewoon invliegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen