PEC gelooft in stunt bij Feyenoord: "Wonderen zijn wereld niet uit"

PEC gelooft in stunt bij Feyenoord: "Wonderen zijn wereld niet uit"

13 januari 2021 – PEC Zwolle gaat woensdagavond om 21.00 uur proberen Feyenoord tot puntverlies te dwingen. Voor de Rotterdammers geldt PEC als laatste horde richting de Klassieker van komend weekend. Een makkelijke avond zal het niet gaan worden, als het aan de Zwollenaren ligt.PEC verloor eerder dit seizoen met 0-2 van Feyenoord, maar speelde een sterke wedstrijd. "Toen hebben we vooral geblaft en niet gebeten", zegt Stegeman in gesprek met Voetbal International. "We hadden veel balbezit en genoeg kansen, maar scoorden niet. Zij hebben natuurlijk maar weinig mogelijkheden nodig in wedstrijden. En als ze gescoord hebben, zijn ze ook heel zakelijk. Ze hoeven niet de schoonheidsprijs."

Het wordt een zware wedstrijd, weet Stegeman. "Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit hè. Dit zijn wedstrijden waarin het allemaal goed moet meezitten om een resultaat te halen, maar ik vind dat je nooit bang moet zijn, je hoeft daar echt niet met knikkende knieën heen te gaan. Als we het plan goed uitvoeren, hebben we een kans tegen Feyenoord."

PEC bezet momenteel de twaalfde plaats in de eredivisie. De voorsprong op nummer zestien ADO Den Haag bedraagt zeven punten. Feyenoord staat vierde en dient de komende weken een gat van drie punten goed te maken op koploper Ajax.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 19 januari 2021

  2. maandag 18 januari 2021

  3. zondag 17 januari 2021