Zenden looft Zahavi: "Doet me denken aan Lampard"

13 januari 2021, 11:04

Eran Zahavi groeide afgelopen weekend uit tot de grote man aan de kant van PSV. De Israëlische spits scoorde tweemaal in de topper tegen Ajax en schoot daarmee een groot deel van de twijfel van zich af. In Eindhoven werd er echter nooit gedacht dat Zahavi een miskoop was.

Spitsentrainer Boudewijn Zenden geeft in gesprek met Langs de Lijn aan dat Zahavi een lastige periode kende. "Hij is in het begin zoekende geweest, kwam vanuit een andere competitie en raakte vervolgens even geblesseerd. Maar je ziet hoe hij traint en hij weet wat hij wil. Hij is ook altijd extra aan het afwerken na de training. Zahavi is echt een trainingsbeest."

Zenden trekt de vergelijking met zijn oud-ploeggenoot Frank Lampard, met wie hij speelde bij Chelsea. "Die bleef na de training ook altijd nog met een zak met twintig ballen achter op het veld, dan ging hij op het doel schieten. Dan is het geen verrassing dat het in de wedstrijd eruit komt. Als je investeert, betaalt het zichzelf terug." De doelpuntenproductie van Zahavi staat dit seizoen op drie in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen