'Beloning voor Karsdorp: Roma wil contract verlengen'

13 januari 2021, 09:46

Rick Karsdorp is dit seizoen eindelijk bezig aan zijn grote doorbraak bij AS Roma. Drie jaar na zijn transfer is de rechtsback, die in het verleden worstelde met blessureleed, uitgegroeid tot vaste waarde en uitblinker in de Romeinse achterhoede. Ook zijn werkgever constateert dat en hoopt Karsdorp langer te kunnen vastleggen.

Dat meldt Sky Italia. De Nederlander heeft nog een contract tot de zomer van 2022, maar mag binnenkort met het bestuur om de tafel om een nieuwe verbintenis te beklinken. De verdediger speelde dit seizoen al veertien wedstrijden in de Serie A en gaf daarin vier assists. Daarmee heeft hij een belangrijk aandeel in de knappe derde plaats in de competitie.

Sinds zijn miljoenentransfer in 2017 speelde Karsdorp, die doorbrak bij Feyenoord, pas 32 officiële wedstrijden voor AS Roma. De back werd geteisterd door knieblessures en werd daardoor vorig seizoen op huurbasis teruggestuurd naar Rotterdam. Daar kon hij zijn grootse vorm van voor zijn overstap nooit meer aantikken. Bij Roma behoort Karsdorp wekelijks tot een van de uitblinkers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen