Vertrouwen in Boadu: "Hij gaat nog veel scoren"

13 januari 2021, 08:55

Myron Boadu beleeft dit seizoen een lastig seizoen. De negentienjarige spits was in dertien competitieduels slechts viermaal trefzeker en heeft daarmee een aanzienlijk lager moyenne dan vorig seizoen. Toch gloort er een heldenrol in de toppers, als het aan zijn trainer Pascal Jansen en medespeler Calvin Stengs ligt.

Jansen constateert dat Boadu het lastig heeft. "Hij doet het dit seizoen dan misschien minder als het gaat om doelpunten en assists, maar we moeten bij hem niet vergeten dat hij nog hartstikke jong is. Hij kent pieken en dalen en het is de kunst om die dalen zo kort mogelijk te laten duren", tekende het Algemeen Dagblad op. Volgens de coach ligt er een belangrijke rol weggelegd voor Boadu in de toppers. "Myron is razendsnel. Als hij wat meer ruimte krijgt van de tegenstander, dan kan hij net zo doeltreffend worden als in die wedstrijden van vorig seizoen."

Boadu zélf houdt vertrouwen. "Ik weet dat het wel weer zal gaan komen", aldus de spits. Aanvalsmaatje Stengs sluit zich daarbij aan. "Ik verwacht dat hij nog veel gaat scoren dit seizoen", zegt de rechtsbuiten. Voor AZ hopelijk al vanavond, als de Alkmaarders het opnemen tegen PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen