Atlético Madrid steviger aan kop na zege tegen De Jong en co

12 januari 2021, 23:40

Atlético Madrid heeft de koppositie in La Liga verstevigd. Het team van trainer Diego Simeone was dinsdagavond dankzij doelpunten van Ángel Correa en Saúl met 2-0 te sterk voor Sevilla. De voorsprong op Real Madrid bedraagt nu vier punten. Atlético Madrid heeft bovendien twee wedstrijden minder gespeeld.

Het dit seizoen uitstekend presterende Atlético Madrid werd vorige week in de Copa del Rey met beide benen op de grond gezet. In de tweede bekerronde werden de Madrilenen uitgeschakeld UE Cornellà, een club die uitkomt op het derde Spaanse niveau. Tegen Sevilla herstelde Atlético Madrid zich van de bekerblamage.

De Spaanse koploper kwam na ruim een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Correa, die uit de draai in de korte hoek doelman Yassine Bounou verschalkte. Hoewel het balbezit voor Sevilla was, kwam de thuisploeg een kwartier voor tijd ook op 2-0. Met een bekeken inzet schoot hij de Madrilenen in veilige haven. Bij Sevilla kwam Luuk de Jong als invaller tien minuten voor tijd binnen de lijnen. Karim Rekik, Oussama Idrissi en Nemanja Gudelj kwamen niet aan spelen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen