Herstelde Neymar kan PSG aan volgende prijs helpen

12 januari 2021, 16:40

Neymar kan woensdag in de strijd om de Franse Super Cup zijn rentree maken voor Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht bevestigt dinsdag via de officiële kanalen dat de Braziliaanse superster is hersteld van een enkelblessure. Neymar stond door de kwetsuur bijna een maand aan de kant.

Op 13 december liep Neymar de blessure op. In de slotfase van de verloren topwedstrijd tegen Olympique Lyon (0-1) werd de 28-jarige aanvaller op zijn enkel geraakt door Thiago Mendes. In tranen werd Neymar per brancard van het veld gedragen. Mendes kreeg na inmenging van de VAR een directe rode kaart.

Door zijn enkelblessure miste Neymar vijf competitiewedstrijden van Paris Saint-Germain. Zonder de Braziliaan won PSG van FC Lorient, RC Strasbourg en Stade Brest en speelde het gelijk tegen Lille OSC en AS Saint-Étienne. Woensdag keert Neymar terug in de wedstrijdselectie van de Parijzenaars. Trainer Mauricio Pochettino kon daags voor de strijd om de Franse Super Cup nog niet kwijt of Neymar direct in de basis terugkeert of als invaller binnen de lijnen komt. "Dat beslissen we morgen", zei nieuwe coach van PSG.

Neymar kan woensdag met Paris Saint-Germain zijn negende prijs winnen. Met de Franse grootmacht won hij sinds de zomer van 2017 onder meer drie landstitels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen