PSV stalt overbodige verdediger Zeegers op huurbasis bij MVV

12 januari 2021, 16:15

Rico Zeegers maakt het seizoen af bij MVV. De twintigjarige verdediger wordt door PSV voor een half seizoen verhuurd. In Eindhoven kwam Zeegers dit seizoen weinig aan spelen toe.

Zeegers heeft de gehele jeugdopleiding van PSV doorlopen en debuteerde vorig seizoen bij Jong PSV in de Eerste Divisie. In het door de coronacrisis afgebroken seizoen kwam hij tot veertien officiële optredens. Dit seizoen maakte trainer Peter Uneken slechts drie keer gebruik van de verdediger.

Voor Zeegers is geen toekomst bij PSV. Derhalve mocht hij deze winterstop op zoek naar een nieuwe club. "Wij als MVV hebben daar prima op ingespeeld. En met de dankbare samenwerking van PSV en de zaakwaarnemer van Rico, hebben we hem nu een half jaar kunnen vastleggen", aldus trainer Darije Kalezic.

Door de langdurige absentie van Shermar Martina en het vertrek van Zak Swanson is Zeegers meer dan welkom. "Er ligt dan immers door de vele wedstrijden overbelasting op de loer voor onze enige overgebleven rechtsback, Tim Zeegers. Wij van de technische staf zijn in ieder geval verheugd met de komst van Rico en wensen hem van harte heel veel plezier en succes bij MVV toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen