Fortuna Sittard
1 – 2
Ajax
FC Utrecht
0 – 0
Sparta
FC Twente
0 – 0
VVV-Venlo

Spoorboekje: PSV tegen AZ, FC Barcelona en Manchester City

Spoorboekje: PSV tegen AZ, FC Barcelona en Manchester City

13 januari 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 13 januari.
Wedstrijden

PSV - AZ (18.45 uur)
'Super January' is losgebarsten. De voetballiefhebber werd al verwend met een vermakelijke editie van Ajax - PSV en drie dagen later speelt PSV een nieuwe topper tegen AZ. De Alkmaarders staan op een teleurstellende vijfde plaats in de Eredivisie, maar zullen deze maand willen bewijzen een topclub te zijn. PSV doet wel volop mee in de titelrace en kan de druk op Ajax vanavond verder opvoeren. Bij winst zijn de Eindhovenaren in ieder geval voor even de nieuwe koploper. 

Feyenoord - PEC Zwolle (21.00 uur)
Er zullen weinig Rotterdamse agenda's te vinden zijn waarin zondag 17 januari niet rood omcirkeld staat. Dan speelt Feyenoord de eerste topper van het seizoen, uit bij aartsrivaal Ajax. Toch moet de focus eerst nog op PEC Zwolle. De Blauwvingers komen vanavond op bezoek en zullen zeer goed weten dat onderschatting op de loer ligt. Loopt Feyenoord averij op, of kan het zich zonder kleerscheuren voorbereiden op De Klassieker?

Real Sociedad - FC Barcelona (21.00 uur)
Sinds het vorige seizoen kent de Spaanse Super Cup een andere opzet, waarin niet twee, maar vier teams strijden om de prijs. Real Madrid en FC Barcelona plaatsten zich als de nummers één en twee van vorig seizoen en Real Sociedad en Athlétic Bilbao mochten als finalisten van de Copa del Rey meedoen aan de editie van 2020/2021. De ploeg van Ronald Koeman begon na de jaarwisseling goed aan La Liga, maar lukt het de Catalanen ook om in dit toernooi te presteren?

Voetbal op tv

18.45 uur: PSV - AZ, ESPN 2 - live verslag van het Eredivisie-duel
19.00 uur: Manchester City - Brighton & Hove Albion, Ziggo Sport - live verslag van het Premier League-duel
20.00 uur: Fortuna Sittard - Sparta, ESPN - live verslag van het Eredivisie-duel
20.00 uur: ADO Den Haag - VVV-Venlo, ESPN 3 - live verslag van het Eredivisie-duel
21.00 uur: Feyenoord - PEC Zwolle, ESPN 2 - live verslag van het Eredivisie-duel
21.00 uur: Real Sociedad - FC Barcelona, Ziggo Sport - live verslag van het Super Cup-duel
21.15 uur: Aston Villa - Tottenham Hotspur, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Premier League-duel

Meer nieuws

  1. zondag 24 januari 2021

  2. zaterdag 23 januari 2021