Emmen-supporters zamelen geld in voor transferpotje

12 januari 2021, 10:02   Bijgewerkt: 12 januari 2021, 10:21

De supporters van FC Emmen doen er werkelijk alles aan om hun club in de Eredivisie te houden. Via het initiatief 'Ga staan als je voor Emmen bent' roepen enkele supporters de rest van de aanhang op om een bedrag te doneren aan de club. Dat geld is bedoeld voor het versterken van de selectie.

Nog altijd zonder overwinning is FC Emmen de hekkensluiter van de Eredivisie. Ook in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar ging de ploeg hard onderuit tegen FC Twente (1-4). Versterkingen zijn nodig, maar financieel is er niet veel mogelijk. Daarom willen de supporters daarbij helpen. 'Vanaf dinsdag 12 januari, om 12:12, krijgt eenieder die FC Emmen een warm hart toedraagt 12 dagen lang de mogelijkheid om een donatie te doen voor het versterken van de selectie', legden zij uit.

'De supporters zijn van mening dat de promotie van FC Emmen in 2018 de hele provincie Drenthe een 'positieve boost' heeft gegeven. 'Want zeg nou zelf, Drenthe is Eredivisie. Als ik vroeger zei dat ik uit Drenthe kwam, keken ze me met een schuin oog aan, maar nu vraagt iedereen meteen naar FC Emmen. Bedrijven vestigen zich hier nu ook sneller dan voorheen. Het zou daarom een doodsteek zijn voor zowel de club als de gehele provincie zijn wanneer het Drentse Eredivisieavontuur in 2021 tot een vroegtijdig einde komt. Door te doneren hebben we er als supporters alles aan gedaan.'

Speciaal voor de actie werd de site gastaanalsjevooremmenbent.nl opgericht. Via deze site kan gedoneerd worden. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen