Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heracles hoopt op spits: "Zirkzee is een optie"

Heracles hoopt op spits: "Zirkzee is een optie"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 januari 2021 – Heracles Almelo wil zich deze winter versterken met een spits. Daarbij is Joshua Zirkzee nog altijd een optie, zo vertelde technisch directeur Tim Gilissen. Wel vermeldde hij daarbij dat er meer clubs in de race zijn om het talent van Bayern München vast te leggen. De Nederlander zou ook in de Bundesliga aan de slag kunnen.

"Meer spelers zijn een optie. Als ik dat zeg, is hij een optie", was het enige dat Gilissen aan Tubantia kwijt kon over de interesse van Heracles in Zirkzee. "Op het moment dat we een impuls kunnen geven, doen we dat graag. We werken er hard aan, maar het is niet zo 1-2-3 beklonken."

In zijn gesprek met de krant worden oud-spitsen als Wout Weghorst, Bas Dost en Cyriel Dessers genoemd. De hoop was dat ook de van Admira Wacker overgekomen Sinan Bakis zich in dat rijtje zou vestigen, maar de 26-jarige Turk maakte dat vooralsnog niet waar. Twijfels waren er al over zijn statistieken, die de afgelopen jaren niet denderend waren. "Een spits die vijf jaar op rij twintig goals maakt, komt niet naar Heracles", reageerde Gilissen. "Zie ook het lijstje voorgangers."

De tegenvallende Bakis is de reden dat Heracles de transfermarkt op wil. "We hebben geen spits van 26 jaar gehaald om heel lang te moeten wachten", zei de technisch directeur, die ook ziet dat Bakis er hard voor blijft werken en de frustratie wegens het uitblijven van doelpunten groot is. "Alleen kom je met frustratie niet vooruit, dus is het vooral hard blijven werken en doorzetten om het wel voor elkaar te krijgen."

Joshua Zirkzee mocht deze zomer al op huurbasis vertrekken bij Bayern München, maar zijn kansen op speeltijd zijn de afgelopen dagen nog wat afgenomen. Eerst werd hij teruggezet naar het tweede elftal, waar hij vervolgens een rode kaart pakte die hem op drie duels schorsing kwam te staan. Naast Heracles zouden ook Eintracht Frankfurt en FC Köln geïnteresseerd zijn in de Nederlander, waarvan eerstgenoemde de beste papieren lijkt te hebben. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd