'PEC Zwolle laat oog vallen op bij jonge aanvallers Feyenoord'

11 januari 2021, 18:44

Feyenoord is bereid (tijdelijk) afscheid te nemen van Naoufal Bannis en Dylan Vente, zo schrijft clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad op zijn Twitter-pagina. Door de komst van de Argentijnse spits Lucas Pratto is een vertrek van de jonge aanvallers bespreekbaar. PEC Zwolle zou het duo op het oog hebben.

Bannis (18) en Vente (21) zaten niet op de bank bij Feyenoord toen de Rotterdammers zondag de Eredivisie hervatten met de stadsderby tegen Sparta Rotterdam (0-2 winst). Dat heeft te maken met de concurrentie voorin in de selectie van trainer Dick Advocaat. Tegen Sparta startten Steven Berghuis, Pratto en Luis Sinisterra, terwijl Nicolai Jørgensen, Luciano Narsingh en Bryan Linssen nog op de bank zaten.

Voor zowel Bannis als Vente is bij Feyenoord het perspectief op speeltijd gering de komende maanden. Bannis kwam dit seizoen negen keer in actie voor de Rotterdammers en was begin november belangrijk voor zijn ploeg met het winnende doelpunt tegen FC Emmen (2-3). Vente zit op een zijspoor en kwam nog maar twaalf minuten in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen