'Juventus wil PSV- en PEC-flop Scamacca binnenhalen'

11 januari 2021, 15:52

Een zeer opmerkelijk gerucht uit Italië: de 22-jarige Gianluca Scamacca zou voor een transfer naar Juventus staan. De sterke aanvaller kwam in 2016 terecht in de jeugdopleiding van PSV, maar brak in Eindhoven nooit door en was in het seizoen 2018/19 een half jaar een flop bij PEC Zwolle. Via Ascoli, Sassuolo en Genoa heeft hij zich echter in de kijker gespeeld van de Oude Dame.

Dat schrijven diverse Italiaanse media. Genoa huurt Scamacca dit seizoen van Sassuolo en met zes goals en één assist in dertien optredens maakt hij een uitstekende indruk. Juventus is nog op zoek naar een stand-in spits, het liefst met eentje veel fysieke kracht. De transfervrije Graziano Pellè en bij Napoli vrijwel ongebruikte Fernando Llorente werden eerder in die rol aan Juventus gelinkt. Ditmaal valt de naam van Scamacca concreet.

Scamacca heeft met zijn 1,95 meter lengte een fysiek postuur en is bovendien een betaalbare optie voor Juventus, dat moet onderhandelen met Sassuolo, bij wie hij nog een verbintenis heeft tot en met 2023. Het zou in eerste instantie gaan om een huurperiode, mogelijk met de optie tot koop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen