Kulusevski doet beroep op Zlatan: "Kom op, Ibra"

11 januari 2021, 12:04

Juventus-aanvaller Dejan Kulusevski heeft een lans gebroken voor een terugkeer van Zlatan Ibrahimovic bij de nationale ploeg van Zweden. De talentvolle buitenspeler hoopt van ganser harte dat de ervaren spits (39) komende zomer meegaat naar het EK 2021. "Het zou geweldig zijn voor mij en heel Zweden. Kom op, Ibra."

Dat zei Kulusevski over Zlatan, die bij rivaal AC Milan speelt. "Ik hoop echt dat hij voor het EK terugkeert bij de nationale ploeg van Zweden", zei de twintigjarige vleugelaanvaller van de Oude Dame na de zege op Sassuolo. "Zlatan is een idool van mij, we sturen elkaar regelmatig berichten. Bijna niemand ter wereld kan doen, wat hij doet. Was hij lovend over mij? Dan moet ik de volgende dag nog harder werken op traning, omdat ik trots ben op zijn woorden."

Lees ook: Zlatan sprak over rentree in nationale ploeg

De teller van Ibrahimovic - die in 2017 een punt zette achter zijn interlandloopbaan - is blijven steken op 116 interlands, waarin hij 62 goals maakte. De spits is daarmee topscorer aller tijden van zijn land. Kulusevski kwam tot dusver tot acht optredens namens de nationale ploeg van Zweden, die op het EK Spanje, Polen en Slowakije treft.

Toekomst bij Juventus

Verder werd Kulusevski ook nog gevraagd naar zijn toekomstplannen. Die liggen vooralsnog 'gewoon' in Turijn. "Ik zie mezelf nog jaren bij Juventus spelen", maakte hij aan alle andere intenties duidelijk een einde. Kulusevski staat sinds deze zomer onder contract bij Juventus: hij werd overgenomen van Atalanta Bergamo, dat hem vorig seizoen verhuurde aan Parma. Bij die club maakte hij veel indruk met tien goals in 36 Serie A-duels. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen