Luckassen verruilt PSV voor noodlijdend Kasimpasa

11 januari 2021, 10:34

De transfer van Derick Luckassen naar het Turkse Kasimpasa is rond. De 25-jarige verdediger werd door PSV in de zomer eigenlijk aan Anderlecht verhuurd, maar kwam daar niet aan spelen toe. Kasimpasa heeft voor PSV en Anderlecht zodoende uitkomst geboden.

Luckassen heeft bij PSV nog een contract tot 2023, maar er is voor de verdediger weinig perspectief. Nu gaat hij aan de slag bij de nummer zestien van de Turkse competitie. 'De verhuur naar Turkije biedt voor alle partijen een oplossing. Luckassen heeft nog een contract tot 2023 bij PSV', legt PSV uit

PSV verhuurde Luckassen voor het derde jaar op rij. Tijdens zijn eerste huurperiode, bij Hertha BSC, kwam de verdediger weinig aan de bak. Vorig seizoen draaide hij de voorbereiding mee met PSV en speelde hij in augustus zelfs nog drie wedstrijden voor de Eindhovenaren, maar Luckassen mocht desondanks uitkijken naar een andere club. Bij Anderlecht kwam hij vervolgens tot 21 wedstrijden. Nadat hij zijn contract tot en met 2023 verlengde, werd hij opnieuw verhuurd aan de Belgische topclub, maar belandde daar op een dood spoor. In 2018 verhuurde PSV Luckassen al een seizoen aan Hertha BSC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen