'Vlap wil nog deze winterstop vertrekken bij Anderlecht'

11 januari 2021, 07:49

Michel Vlap (23) is hard op weg naar de uitgang bij Anderlecht. De aanvallende middenvelder werd door Vincent Kompany afgelopen weekend gebruikt bij de reserveploeg en dat betekent dat er nog weinig perspectief is voor de Nederlander. De geboren Fries wil daarom zelf dolgraag vertrekken, al is zijn exit voor de Belgische topclub geen must.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws, terwijl ook Het Nieuwsblad melding maakt dat na Derrick Luckassen vermoedelijk ook Vlap wil vertrekken. De middenvelder werd anderhalf seizoen geleden voor zeven miljoen euro overgenomen van sc Heerenveen en maakte in zijn eerste seizoen een alleraardigste indruk bij de Belgische topclub. Toch is een vertrek wat Vlap betreft aanstaande.

Want zelfs nadat Crystal Palace Vlap's concurrent Percy Tau terughaalde naar Engeland en Yari Verschaeren geblesseerd is, deed Kompany geen beroep op hem afgelopen weekend. Vlap zou geen perspectief meer zien en nog in de winterstop willen vertrekken, zo schrijft de ochtendkrant. Zeer vermoedelijk gaat het om een tijdelijke transfer, omdat Anderlecht hem niet voor een appel en een ei vertrekken. Concrete interesse is er bovendien nog niet.

Lees ook: opwachting bij reserves belooft weinig goeds voor Vlap

'Voor Anderlecht is het simpel: Vlap moet niet weg, gezien de drukke kalender en een resem afwezigen door corona nooit uit te sluiten is. Enkel als er zich een oplossing aandient die voor alle partijen beter is, wil RSCA meewerken aan een overgang', schrijft Het Laatste Nieuws over de Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen