Dost blij met eerste goal: "Maar geen droomdebuut"

10 januari 2021, 23:56

Bas Dost had slechts dertien minuten nodig om zijn doelpuntenrekening bij nieuwe werkgever Club Brugge te openen. De 31-jarige spits toonde daarmee direct zijn waarde. De van Eintracht Frankfurt overgekomen aanvaller was logischerwijs tevreden, maar was na afloop tevens teleurgesteld.

"Een zege en een goal, dat is natuurlijk mooi", zei Dost na afloop in gesprek met de Belgische media. "Maar een droomdebuut is het niet, want ik had last van mijn bovenbeen. Ik had er eerder deze week wat problemen mee en in de loop van de eerste helft speelde de pijn steeds op. Daarom leek het me verstandig om bij rust in de kleedkamer te blijven."

De speeltijd van Dost bleef zodoende beperkt tot 45 minuten. Daarin liet hij wel een goede indruk achter. "Bij je debuut ben je altijd extra gemotiveerd, extra geprikkeld. Ik kreeg een geweldige bal van Charles en ja, ik raakte hem lekker. Maar wees gerust: ook in de tweede wedstrijd zal het mijn doel zijn om te scoren." Dost leeft namelijk voor doelpunten. "Ik heb goals nodig, of je nu achttien of eenendertig jaar oud bent."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen