Go Ahead geeft zegereeks vervolg in 'topper' tegen TOP

10 januari 2021, 22:07

Go Ahead Eagles heeft de smaak in de Eerste Divisie volledig te pakken. De Deventenaren knokten zich in extremis naar een zege op TOP Oss, dat de laatste weken eveneens in blakende vorm verkeert. Go Ahead won alweer voor de vierde keer op rij en kwam daarmee weer een beetje extra in het spoor van de bovenste ploegen.

Op voorhand zullen Keuken Kampioen Divisie-fans de wedstrijd tussen Go Ahead en TOP Oss waarschijnlijk niet in de agenda hebben omcirkeld. Toch slaagden beide ploegen er de laatste weken in de schijnwerpers op zich gericht te krijgen. Het wisselvallig gestarte Go Ahead won drie wedstrijden op rij, terwijl TOP het met vijf opeenvolgende overwinningen nóg beter deed. Dat de twee beste ploegen van de afgelopen weken tegenover elkaar stonden, leek dan ook te gaan leiden tot een fraaie wedstrijd.

Het was echter lang wachten op spektakel. Pas in minuut 86 mochten de supporters thuis op de bank opveren, nadat Go Ahead-verdediger Jeroen Veldmate de score opende. Hij schoot een strafschop dwars door het midden, terwijl de sluitpost van de Brabanders een hoek koos. Go Ahead startte matig aan het seizoen, maar komt de laatste weken steeds meer in de buurt van de topclubs. Het verschil met nummer zes FC Volendam bedraagt slechts een punt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen