Van Basten kraakt Antony: "Niet zo goed als wordt gedacht"

10 januari 2021, 20:28

Antony hielp Ajax met de tweede treffer van de middag aan de verdiende gelijkmaker tegen PSV. De Braziliaan tekende daarmee alweer voor zijn zevende treffer in de Eredivisie. In veertien competitieduels gaf hij tevens al zeven assists. Het zijn cijfers waar de miljoenenaankoop ongetwijfeld trots op zal zijn. Toch is niet iedereen overtuigd van zijn kwaliteiten.

De van Sao Paulo overgekomen aanvaller is volgens Marco van Basten duidelijk niet zo goed als spelers als Hakim Ziyech en David Neres, die twee seizoenen geleden schitterden op de Amsterdamse flanken. "Ik heb het al vanaf het begin gezegd: het is een goede speler, maar hij is niet zo goed als de meeste mensen verkondigen", constateert de oud-spits bij Rondo. "In de kranten lees je dat hij de beste speler en aankoop is, maar ik heb het eerlijk gezegd nog niet echt gezien. Vandaag leed hij bijvoorbeeld heel veel balverlies."

Aan tafel is er onbegrip voor de keuze van Erik ten Hag om Zakaria Labyad in de punt van de aanval te posteren. "Twee jaar geleden draaiden ze een geweldig seizoen in de Champions League", aldus Jan van Halst. "Ze waren zó goed, met Dusan Tadic als spits tussen de linies waren ze geweldig." Dit seizoen acteert de aanvoerder voornamelijk als linksbuiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen