Schmidt tevreden: "We hadden aan het eind best kunnen winnen"

10 januari 2021, 20:06

Roger Schmidt heeft aan zijn eerste topper als coach van PSV een punt overgehouden. De Duitse coach boekte een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Ajax. Schmidt was tevreden met het optreden van zijn ploeg en sprak over een prima start van het nieuwe jaar, maar raakte desondanks geïrriteerd na afloop.

In de slotfase leek PSV rijp voor de slacht. De Eindhovenaren hapten naar adem, zag ook ESPN. Voor de camera van de tv-zender tackelde Schmidt dat echter. "Het is jouw mening als je kritisch bent op onze fitheid, maar daar zijn we het niet mee eens. Het was een fysieke wedstrijd, waardoor we wel moesten wisselen. We hadden aan het eind nog best kunnen winnen, kregen nog twee goede kansen. Dat is uitstekend."

PSV kreeg tevens de kritiek dat het na de pauze verval toonde. "Het verschil tussen de eerste een tweede 45 minuten was niet zo groot. Aan de bal hadden we het wel wat beter kunnen doen, want we waren af en toe heel snel het balbezit kwijt. Maar we hebben niet veel weggegeven, zeker voor rust. Dat maakt de 2-2 een goed resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen