Gravenberch: "Ik had aan het eind kramp in beide kuiten"

10 januari 2021, 19:39
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch heeft vrede met het gelijkspel van Ajax tegen PSV. De Amsterdammers begonnen dramatisch aan de topper in de Johan Cruijff ArenA en keken na twintig minuten spelen tegen een 0-2 achterstand aan. Door doelpunten van Quincy Promes en Antony sleepte Ajax uiteindelijk een punt uit het vuur.

"Ik vond dat iets meer verdienden, maar met een gelijkspel ben ik ook blij", zegt Gravenberch in gesprek met het Algemeen Dagblad. Met de start van de wedstrijd is de jonge middenvelder minder blij. "Dat was gewoon slecht. We moeten scherp beginnen. Ik had er alleen wel vertrouwen in dat we het nog om konden draaien."

Ajax tegen PSV was de eerste echte Eredivisie-kraker van het seizoen. In de Champions League hebben de Amsterdammers voor de winterstop al meerdere topwedstrijden gespeeld. Voelde het duel met PSV als een Europese wedstrijd? "Ik had aan het eind ook kramp in beide kuiten. Daaraan merkte ik ook dat dit een topwedstrijd was."

Lees ook: Haller vindt het logisch dat hij niet startte tegen PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen