Haller vindt het logisch dat hij niet startte tegen PSV

10 januari 2021, 19:24

Sébastien Haller maakte zondag in de topper tegen PSV zijn debuut voor Ajax. Als invaller kreeg de van West Ham United overgekomen spits een helft speeltijd. De Frans-Ivoriaanse spits leek al na vijf minuten zijn eerste doelpunt in Amsterdamse dienst te maken, maar na ingrijpen van de VAR werd de treffer vanwege buitenspel afgekeurd.

Eigenlijk wist Haller wel dat hij buitenspel stond toen hij de bal tegen de touwen werkte. "Ik wilde graag score, maar zo is het leven. Ja, ik had al het gevoel dat ik buitenspel stond", aldus Haller na de wedstrijd voor de camera van ESPN. Dat hij de kraker als reserve startte, begreep hij volkomen. "Het was de juiste beslissing om me op de bank te zetten. Een transfer maken kost veel energie omdat je veel moet regelen. We wilden niet te veel risico nemen, want het seizoen duurt nog lang."

Ajax begon de wedstrijd tegen PSV met twee tegendoelpunten, maar knokte zich terug tot 2-2 en kreeg zelfs kansen op meer. "Als we beter beginnen kunnen we de wedstrijd beter eindigen", vervolgt Haller, die het een intense wedstrijd vond. "Maar dat ben ik wel gewend. Fysiek gezien is de Premier League dé topcompetitie. Het was ook logisch dat dit een intense wedstrijd was, want dit was de nummer één tegen de nummer twee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen