Dumfries kan leven met remise: "Moeten slimmer zijn"

10 januari 2021, 18:55

PSV heeft een punt overgehouden aan het bezoek aan de Johan Cruijff Arena (2-2). De Eindhovenaren kwamen via Eran Zahavi al vroeg op een riante voorsprong, maar zagen de thuisploeg via Quincy Promes en Antony op gelijke hoogte komen. Denzel Dumfries kon leven met een remise.

"Ja, daar hebben we vrede mee", zegt de aanvoerder voor de camera van ESPN. "Het is denk ik wel een verdiend resultaat voor beide ploegen. We begonnen goed aan de wedstrijd, maar daarna ging het wat minder", aldus de rechtsachter. "Met 2-2 gelijkspelen op bezoek bij Ajax is niet slecht, maar uiteraard gaan we voor de winst. Zeker na zo'n goede start."

PSV kwam dit seizoen al geregeld op voorsprong, maar slaagde er niet in dat te verdedigen. "Sommige wedstrijden controleren we wel, maar tegen Ajax weet je dat er kansen gaan komen. Soms moeten we misschien wat beter met bepaalde momenten omgaan. In sommige situaties kunnen we wel wat slimmer zijn", constateert de verdediger. "Dat gaat om het maken van kleine overtredingen, bijvoorbeeld." PSV blijft door het gelijkspel tweede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen