Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fries debuut De Jong valt in het water: "Ik moet meer brengen"

Fries debuut De Jong valt in het water: "Ik moet meer brengen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 januari 2021 – Siem de Jong had zich zijn rentree in de Eredivisie anders voorgesteld. Het debuut van de 31-jarige aanvallende middenvelder voor sc Heerenveen viel in het water door een pijnlijke 1-3 nederlaag tegen Fortuna Sittard.

Heerenveen pikte De Jong onlangs transfervrij op bij het Amerikaanse FC Cincinnati. Bij de herstart van de Eredivisie tegen Fortuna startte de routinier direct in de basis. "Ik ben blij om weer terug te zijn in Nederland, maar teleurgesteld over het eerste resultaat", begint De Jong voor de camera van ESPN.

"In het eerste kwartier stonden we redelijk goed. We hadden ze onder druk en creëerden goede kansesn. Daarna viel de goal en kregen zij meer grip. Bij ons zakte het toen even weg. Zij waren heel effectief en scoorden drie goals", analyseert De Jong de eerste helft.

De Jong slaagde bij zijn Friese debuut niet in zijn stempel te drukken. "Ik moet meer brengen", erkent hij. "Daarin moeten we als groep ook groeien. De groep moet mij ook leren kennen. Er is een goed plan gemaakt met de staf en fysiektrainers, dus daar heb ik vertrouwen in."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd