Ajax begint zonder aanwinst Haller, Götze niet in de PSV-selectie

10 januari 2021, 15:41   Bijgewerkt: 10 januari 2021, 16:32

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft in de absolute kraker tegen PSV géén basisplaats ingeruimd voor Sébastien Haller. De sterke Franse aanvaller kwam in de tweede helft van afgelopen week over van West Ham United en begint op de bank: daardoor staan Zakaria Labyad en Quincy Promes in de basis. Bij PSV ontbreekt Mario Götze in de wedstrijdselectie.

De Duitse middenvelder leek op tijd fit te raken voor de absolute kraker in de Eredivisie, maar trainde langer individueel dan gepland was. Uiteindelijk heeft hij de wedstrijdselectie niet gehaald, net als onder andere Armando Obispo. Marco van Ginkel en Ryan Thomas zitten wel naast trainer Roger Schmidt op de PSV-bank in de Johan Cruijff Arena. Opvallende afwezige is Jorrit Hendrix: hij ontbreekt om zijn transfer naar Spartak Moskou rond te maken.

Bij Ajax is Haller dus nog niet goed genoeg bevonden om direct in de basis te starten. De spits is wel de enige diepe aanvaller op de bank naast Ten Hag, want Klaas-Jan Huntelaar, Lassina Traoré en Brian Brobbey ontbreken. Mohamed Kudus kan mogelijk wel in actie komen, want hij zit bij de wedstrijdselectie. David Neres is zoals bekend ook nog niet van de partij in de Eredivisiekraker. 

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Antony, Tadic, Promes.

Opstelling PSV: Mvogo, Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Sangaré, Rosario; Ihattaren, Gakpo; Zahavi en Malen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen