Puntenverlies voor Lyon, PSG en Lille maken geen fout

9 januari 2021, 22:55

Olympique Lyon heeft in de strijd om de titel in de Ligue 1 punten laten liggen op bezoek bij Stade Rennes. De ploeg van aanvoerder Memphis Depay speelde in het Roazhon Park met 2-2 gelijk tegen de directe concurrent. Paris Saint-Germain en Lille OSC pakten wel drie belangrijke punten, al is Lyon nog altijd de trotse koploper.

Stade Rennes - Olympiqye Lyon 2-2

Lyon kende een dramatische avond in het Westen van Frankrijk. Het uitstekend presterende Rennes kwam na twintig minuten op voorsprong via Clement Grenier, die op aangeven van Martin Terrier het net vond. In de tweede helft leek Rennes de wedstrijd naar zich toe te trekken toen Benjamin Bourigeaud er zelfs 2-0 van maakte. Lyon vocht zich echter knap terug en zag een doelpunt van Jason Denayer afgekeurd worden. In het laatste kwartier hielpen Depay en Denayer de koploper alsnog een een belangrijk puntje.

Paris Saint-Germain - Stade Brestois 3-0

PSG hoefde zich in eigen stadion niet bovenmatig in te spannen om middenmoter Stade Brestois te verslaan. Met Mitchel Bakker in de basis stuurde de Parijzenaars hun gasten met een 3-0 nederlaag terug naar Bretagne. Na de vroege openingstreffer van Moise Kean leek Brestois de schade beperkt te kunnen houden. In de laatste tien minuten liepen de bezoekers alsnog tegen een flinke nederlaag aan. Invallers Mauro Icardi en Pablo Sarabia deden nog een duit in het zakje. Xavi Simons bleef negentig minuten op de bank aan de kant van de thuisploeg.

Nîmes Olympique - Lille OSC 0-1

Het Lille van Sven Botman was afgereisd naar het Zuiden, waar de wedstrijd tegen hekkensluiter Nîmes Olympique op de planning stond. Dat bleek echter een flinke kluif voor het team van trainer Christophe Galtier. De taaie laagvlieger maakte het Lille bijzonder lastig, maar had geen antwoord op routinier Burak Yilmaz. De 35-jarige spits kroonde zich tot matchwinner door na een half uur spelen voor de enige treffer te zorgen. Lille blijft daarom een serieuze uitdager voor Lyon en PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen