Arsenal bekert moeizaam door; Dervisoglu trefzeker

9 januari 2021, 21:21   Bijgewerkt: 9 januari 2021, 22:05

Arsenal heeft zaterdagavond hard moeten werken om de volgende ronde van de FA Cup te bereiken. De ploeg van manager Mikel Arteta had in eigen stadion de verlenging nodig om afstand te nemen van Newcastle United. Ook het verrassende Brentford FC verzekerde zich van een ticket voor de volgende ronde. Halil Dervisoglu maakte zijn eerste doelpunt namens de Londenaren.

De manschappen van Arteta kennen een loodzwaar seizoen, maar zijn de afgelopen weken opgekrabbeld. Na drie opeenvolgende overwinningen in de Premier League werd er dus ook in de FA Cup gewonnen. Arsenal en Newcastle United maakten er echter geen spektakel van in het Emirates Stadium, waar de twee doelpunten pas in de tweede helft van de verlenging vielen. Jongeling Emile Smith Rowe en sterkhouder Pierre-Emerick Aubameyang verzorgden de treffers: 2-0.

Ook even verderop in Londen werd er gespeeld in de strijd om het prestigieuze bekertoernooi. Brentford en Middlesbrough, die beide in de Championship uitkomen, troffen elkaar in Brentford Community Stadium. Daar opende niemand minder dan Dervisoglu de score namens de gastheer. Hij speelde de eerste seizoenshelft nog bij FC Twente, maar dat bleek geen succesvolle samenwerking. Na de treffer van de Rotterdammer maakte Samuel Folarin gelijk voor Middlesbrough. Saman Ghoddos hielp Brentford vervolgens aan de zege: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen