Van den Brom lijdt met Genk dure nederlaag bij Kortrijk

9 januari 2021, 20:35

John van den Brom is er zaterdagavond met zijn KRC Genk niet in geslaagd om drie punten te pakken op bezoek bij KV Kortrijk. De ploeg van de Nederlander ging in het Guldensporen Stadion verrassend met 2-1 onderuit. Habib Guèye was met twee treffers de grote man aan de kant van de thuisploeg.

Genk had in de strijd om de landstitel in België goede zaken kunnen doen, maar had in Kortrijk geen antwoord op matchwinner Guèye. De Fransman opende halverwege de eerste helft de score op aangeven van Julien de Sart. Oog in oog met doelman Danny Vukovic bleef de spits ijskoud. De bezoekers knokten zich vervolgens terug in de wedstrijd en kwamen dankzij topschutter Paul Onuachu terug in de wedstrijd. Vlak voor de thee verzorgde hij namelijk de gelijkmaker.

In het tweede bedrijf sloeg Guèye echter voor de tweede keer toe namens Kortrijk. Dit keer verzorgde routinier Timothy Derijck de assist op de matchwinner, die het winnende doelpunt tegen de touwen schoot. Guèye kreeg zelfs nog een grote kans op zijn derde treffer, maar die werd voorkomen door Vukovic. Van den Brom bracht in de jacht op een resultaat ex-Heraclied Cyriel Dessers nog binnen de lijnen. Hij kon de nederlaag van Genk ook niet meer voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen