ADO neemt na vier maanden afscheid van Morrison

9 januari 2021, 09:40   Bijgewerkt: 9 januari 2021, 09:46

ADO Den Haag neemt per direct afscheid van Ravel Morrison. In onderling overleg hebben de club en speler besloten de samenwerking te beëindigen. Het gevallen toptalent heeft in de Hofstad de hoge verwachtingen niet kunnen waarmaken.

Vier maanden geleden maakte ADO bekend in zee te gaan met Morrison, het voormalig oogappeltje van Sir Alex Ferguson. De verwachtingen rond de Engelse aanvallende middenvelder waren hooggespannen, maar de oud-speler van Manchester United, West Ham United en Lazio kwam in de eerste seizoenshelft tot slechts vijf optredens, waarvan drie invalbeurten. Scoren deed hij niet.

Dus kan het Nederlandse avontuur van Morrison een mislukking genoemd worden. De loopbaan van de Engelsman zit al jaren in het slop. Na zijn vertrek bij Man United in 2012 ging Morrison aan de slag bij West Ham United, dat hem achtereenvolgens verhuurde aan Birmingham City, Queens Park Rangers en Cardiff City. De middenvelder vervolgde zijn loopbaan bij Lazio, waar hij wederom niet doorbrak. Na een nieuwe verhuurperiode bij Queens Park Rangers en Atlas (Mexico), streek hij neer bij Zweedse Östersunds. Vorig seizoen speelde hij bij Sheffield United en Middlesbrough.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen