Schmidt over komst Haller: "Een slimme transfer"

8 januari 2021, 17:07   Bijgewerkt: 8 januari 2021, 17:12

PSV-trainer Roger Schmidt is onder de indruk van Ajax-aanwinst Sébastien Haller. De Duitse oefenmeester kent de sterke aanvaller nog van zijn tijd in de Bundesliga bij Eintracht Frankfurt. "Natuurlijk ken ik hem, hij was een topspeler in Duitsland bij Eintracht Frankfurt, voordat hij naar de Premier League trok."  

Dat vertelt Schmidt tegenover De Telegraaf, over de spits van de komende opponent dit weekend. "Ik denk dat het een slimme transfer is", zei Schmidt. "Jaloers? Nee. Wij hebben goede transfers gedaan in het begin van het seizoen. Ik ben blij met mijn selectie en met Marco van Ginkel en Erick Gutierrez krijg ik er ook weer twee nieuwe spelers bij. Zij ontbraken dit hele seizoen nog."

Lees ookTen Hag sluit basisplaats voor Haller tegen PSV niet uit

Volgens de oefenmeester zegt deze duurste transfer naar een Eredivisie-club ooit ook iets over de verhoudingen in Nederland. "De clubs met het grootste budget kunnen dit doen, daarom hebben ze de beste voorwaarden om prijzen te winnen", denkt Schmidt, die andere ploegen overigens niet uitvlakt. "Ik denk niet dat de race alleen tussen Ajax en ons gaat. Vitesse was heel goed, Feyenoord heeft een sterk team en dat geldt ook voor AZ. Die ploegen spelen straks ook geen Europese wedstrijden meer, dus kunnen zich focussen op de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen