Letsch hongerig naar meer: "Nog beter doen dan in 2020"

8 januari 2021, 14:03

Als nummer vier van de Eredivisie sloot Vitesse het jaar 2020 af. Een prima positie, zeker ook omdat de achterstand op koploper Ajax nog wel te overzien is. Trainer Thomas Letsch neemt geen genoegen met plek vier en wil meer. Vitesse hervat de Eredivisie zaterdag met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Middenvelder Sondre Tronstad is er nog niet bij en staat zo'n twee weken buitenspel. Thomas Bruns zal hem vervangen. In Almelo wil Letsch de weg omhoog verder gaan inslaan. "Wij willen het dit jaar nog beter doen dan in 2020. Ik weet dat het altijd makkelijker is om naar boven te komen, dan boven te blijven. Daarom moeten we dit jaar nog beter worden en is het belangrijk om nu niet tevreden te zijn met wat we hebben. We moeten ons doorontwikkelen om nog meer succes te boeken", stelt hij bij Omroep Gelderland.

Letsch weet dat de concurrentie veelvuldig de degens kruist in januari. "Maar wij moeten niet kijken naar wat anderen doen. Als wij gewoon winnen, dan gaat alles goed. Iedereen wil weten hoe de ranglijst er uit gaat zien, maar dat is voor mij nu nog totaal niet belangrijk. Ik wil dat we ons doorontwikkelen."

Overigens koos Vitesse ervoor om op het kunstgras te trainen om op die manier goed beslagen ten ijs te komen in Almelo. "Daar hebben we over gediscussieerd, maar ik vind het belangrijk om wel even het kunstgrasgevoel te hebben. Het is toch anders dan normaal. Maar ons kunstgras is ook weer anders dan dat in Almelo. We hebben ons dus voorbereid, maar of er nou kunstgras ligt, of het sneeuwt, of het regent of de zon schijnt, dat is niet belangrijk. Het is belangrijk dat wij gewoon ons niveau halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen