El Ghazi maakt kans op PL-prijs, Lang weer Brugge's beste

8 januari 2021, 13:17

De prestaties van Anwar El Ghazi bij Aston Villa in de maand december hebben behoorlijk veel indruk gemaakt in Engeland. De buitenspeler maakt kans om verkozen te worden tot Speler van de Maand december.

De speler van Aston Villa is bezig aan een goed seizoen in de Premier League en was in december uitstekend op dreef. Hij scoorde vijf keer in december voor Aston Villa, dat drie van de vijf wedstrijden winnend afsloot. De Nederlander is niet de enige Villa-speler die kans maakt op de ereprijs, want ook keeper Emiliano Martinez is genomineerd. Bruno Fernandes, Marcus Rashford (Manchester United), Ben Mee (Burnley), Mo Salah (Liverpool), Tomas Soucek (West Ham United) en John Stones (Manchester City) maken eveneens kans.

Lang weer in de prijzen

Bij Club Brugge heeft Noa Lang dusdanig veel indruk gemaakt, dat hij verkozen is tot Speler van de Maand december. Het is de tweede keer op rij, want ook in november werd hij door de fans al uitgeroepen tot de beste speler van Club Brugge. De Nederland kreeg liefst 79,30 procent van de stemmen en liet Charles De Ketelaere (10,92%) en Odilon Kossounou (2,60%) achter zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen