Berbatov leeft mee met Van de Beek: "Het werkt niet"

8 januari 2021, 09:24

De situatie van Donny van de Beek bij Manchester United begint er steeds minder rooskleurig uit te zien. Slechts 251 minuten maakte de Nederlander dit seizoen bij de topclub. Oud-spits Dimitar Berbatov vindt het een vreemde situatie.

De Bulgaar heeft het bij Betfair opgenomen voor de Nederlander. "Ik weet niet wat er gaande is met Donny", begon hij zijn relaas. "Toen United hem aantrok, zei ik dat ik hem als een goede speler zie. Hij was geweldig bij Ajax, maar nu krijgt hij geen wedstrijden meer. De tijd die hij krijgt op het veld is te weinig om hem te beoordelen."

"Hij heeft een reeks wedstrijden nodig die zijn zelfvertrouwen kunnen vergroten. Zijn zelfvertrouwen is nu niet hoog en dat is normaal als je niet speelt", zegt de oud-spits. "Als je niet speelt dan baal je en ga je vragen stellen aan jezelf. Het zou met niet verbazen als hij wil vertrekken, want er lijkt iets niet te werken", zegt Berbatov, die tussen 2008 en 2012 bij Manchester United speelde.

"Bruno Fernandes, Paul Pogba, Scott McTominay en Fred staan allemaal voor hem in de pikorde. Zijn zij allemaal beter dan hij? Ik denk het niet. Iedereen kan andere kwaliteiten brengen in het spel. Daarom vraag ik me af wat er aan de hand is. Ik denk namelijk zeker dat hij de ploeg zou kunnen helpen. Sommige spelers staan voor op anderen vanwege hun naam en reputatie, zo oneerlijk is voetbal soms. Donny moet op de deur van de manager bonken en vragen wat er aan de hand is. Hij moet vragen wat hij beter kan doen om de situatie te veranderen. Afhankelijk van dat antwoord van de trainer kan hij beslissen wat het beste is voor hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen