De Boer spreekt twijfels uit over aanstaande Ajax-transfer Haller

7 januari 2021, 22:11

Ronald de Boer vraagt zich af of Ajax er goed aan doet diep in de buidel te tasten voor de komst van Sébastien Haller. De Amsterdammers staan op het punt de Frans-Ivoriaanse spits voor een bedrag van naar verluidt twintig miljoen euro aan te trekken. Dat is wel érg veel geld voor een speler die niet garant staat voor twintig doelpunten per seizoen, vindt De Boer.

"Ik heb mijn twijfels", zegt De Boer bij ESPN. "Ik zie het niet voor me dat hij Ajax zomaar naar een ongelooflijk hoog niveau brengt. Is het een Champions League-waardige topspits? Ik vind het een goede spits. Maar een topspits, Champions League-waardig, dat betwijfel ik. Is het een spits die meer dan twintig goals maakt? Nee. Je bent toch eigenlijk op zoek naar een topspits die garant staat voor twintig goals."

Haller wordt qua vaste transfersom de duurste Ajax-aankoop ooit. "Ik vind het ongelooflijk veel geld voor een spits die halverwege het seizoen komt. Hij kwam bij West Ham United niet echt aan de bak, dan moet je wel heel veel vertrouwen hebben in deze spits", besluit de oud-voetballer.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen